Modern krukväxtproduktion söker Drifttekniker/Reparatör

Modern krukväxtproduktion söker Drifttekniker/Reparatör

Tycker du om problemlösning och söker ett variationsrikt arbete? Då kanske tjänsten som drifttekniker/reparatör hos oss på Arvidssons i Fjärås AB är något för dig.

Tjänsten innebär tillsyn, drift och underhållsåtgärder av våra pannor, värmepumpar och klimatanläggning, samt felsökning på all teknisk utrustning. Underhåll kan även bestå av reparation av pumpar, glasrutor och ventiler mm.

Vi söker dig med goda kunskaper och intresse inom el och teknik, samt känsla för problemlösning. Du ska också ha lätt för att samarbeta och jobba i ett team.

Själva tjänsten som drifttekniker/reparatör är på deltid, men vi kan erbjuda heltidsjänst till dig som även vill vara med i arbetet med produktion och odling.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Torgersen
Email Mejla Cecilia Torgersen
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://arvidssonsifjaras.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1963 startade Marita och Arne Arvidsson företaget Arvidssons i Fjärås AB med 800 kvm växthus. Idag har vi 32.500 kvm växthus och driver krukväxtproduktion året runt. Familjeföretaget drivs idag av döttrarna Maria och Cecilia samt 10-15 anställda plus säsongsanställda under högsäsong.

Vi har 4 säsonger med drivning av azalea som vår största kultur. Vi har drivit azalea sedan början av 1970-talet och har specialiserat oss som Sveriges största azaleadrivare sedan många år. Arvidssons i Fjärås odlar i energisnåla växthus med dubbla energivävar och vi köper grön el.

Vår främsta specialitet är inom azalea, hortensia, pelargoner, vår- och sommarblommor för uteplantering, höstfägring och krysantemum.