Hoppa till innehåll
Vi söker nu medarbetare till vårt dotterbolag J1A Elteknik. Arbetsplatserna är runt om i storgöteborg. Arbetet består av servicearbeten hos konsumenter och företag men även en del mindre projekt. Har du andra specialistområden? Vi är öppensinniga och nyfikna på att bredda tjänsteutbudet och försöka anpassa jobben efter de anställdas intressen och kompetens.

Vi söker dig som fullgjort din elutbildning och vill jobba i ett tätt gäng bestående av tre andra elektriker. Eftersom du blir en av fyra elektriker på företaget ser vi att du trivs med att driva och planera dina egna uppdrag. Du bör känna dig trygg i att åka på mindre uppdrag själv och hantera materialbeställningar och kundkontakt.

Krav:
  • Körkort
  • Minst 5 års erfarenhet (Fullbetald)

J1A Elteknik AB är ett dotterbolag till Aderbys Rör som är ett privatägt Kungsbackaföretag med lång historia. Aderbys och J1A Elteknik har tillsammans närmare 70st anställda.

Välkommen att söka jobbet om du önskar höra mer om tjänsten och om oss som företag.
Mer info
Kontaktperson
Andreas Molander
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J1A Elteknik är ett mindre elföretag som nu har funnits i närmare 10år, företaget gick 2023 ihop med Aderbys Rör som med sina över 60 anställda har funnits sedan 50-talet och är ett av Göteborgsregionens största rörföretag.

Aderbys är ett privatägt företag vilket gör att vi verkligen kan satsa på det vi tycker är viktigt; en familjär kultur, långsiktighet och stabilitet.

Välkommen

Liknande jobb