Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Serveringspersonal med ansvarsområden till nya O'Learys

Ansök nu

Vill du vara med och starta upp en ny restaurang? Är du van vid att arbeta i högt tempo och har erfarenhet inom service? Då söker vi dig till O'Learys nyöppnade anläggning. Urvalet sker löpande. Ansök redan idag!Arbetsuppgifter


  Kvalifikationer
  • Minst ett års erfarenhet inom restaurangbranschen
  • Erfarenhet av lagen om ansvarsfull alkoholhantering
  • Hanterat bordbokningar
  • Behärskar svenska språket obehindrat

  Det är meriterande om du har erfarenhet av att agera i flera roller inom restaurangbranschen så som hovmästare, bartender och/eller runner. Det är även meriterande att du behärskar det engelska språket samt att du har arbetat i Trivecs kassasystem.

  För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Serviceinriktad
  • Problemlösande
  • Ansvarstagande
  • Samarbetsvillig

  Att arbeta som serveringspersonal innebär det att du är van vid ett högt tempo, att du har lätt för att agera i oväntade situationer samt att din största drivkraft är att göra gästerna nöjda och överträffa deras förväntningar.

  Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kungsbacka

  Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

  Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  16 juli 2023 (44 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare