Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomiassistent till Septon Electronic i Billdal!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare arbetserfarenhet från en roll inom ekonomi? Är du intresserad av en varierande roll där du har frihet under ansvar och möjlighet till utveckling? Då kan rollen hos Septon Electronics i Billdal vara perfekt för dig! Vi söker nu en engagerad och noggrann ekonomiassistent som vill bidra till företagets framgång. Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Septon är en ledande distributör av ljud, ljus och bildutrustning med huvudkontor i Göteborg. De erbjuder endast professionella lösningar och produkter, och representerar varumärken med högkvalitativa produkter som används över hela världen. Septons produktportfölj garanterar kvalitet och skapar trygghet för kunderna.

På kontoret i Billdal arbetar 20 medarbetare där du kommer ingå i ett team på 3 personer och ha rollen som ekonomiassistent. I tjänsten utgår du från att arbeta på plats på kontoret i Billdal, vid behov finns möjlighet att arbeta hemifrån.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att fokusera främst på leverantörsreskontra, men likaså hantera delar som löpande bokföring, bokslut & diverse övriga administrativa uppgifter. Du kommer dagligen arbeta i Ascendo Invoice och SAP Business One, vi ser det därmed värdefullt om du har tidigare erfarenhet inom dessa. Men oavsett, är du varmt välkommen med din ansökan, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivation för tjänsten och Septon!

Du anställs som konsult hos oss på Academic Work och arbetar sedan ute hos vår kund, det finns goda möjligheter till en långsiktighet hos Septon.

Du erbjuds

 • Meriterande erfarenhet inom ekonomi
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner
 • En varierande roll där du har frihet under ansvar och möjlighet till utveckling


Arbetsuppgifter
 • Hanterar hela flödet inom leverantörreskontran, ankomstregistrering, kontroller mot order, ordermatchning, leverantörsregister & betalningar
 • Löpande bokföring
 • Delaktig i månadsbokslut & årsbokslut samt avstämningar & periodiseringar
 • Diverse övriga administrativa uppgifter som exempelvis administrerar fakturamailen & utläggsrapporter


Kvalifikationer
 • Har arbetserfarenhet av roller inom ekonomi sen tidigare
 • Har god systemkännedom, exempelvis inom SAP, ERPB system, VISMA, Ascendo Invoice
 • Är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift då det krävs i ditt dagliga arbete

Det är meriterande om du har

 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning på yrkeshögskola eller universitet inom ekonomi eller annat relevant område
 • Erfarenhet av affärssystem SAP Business One

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett driv och viljan att lära dig, parallellt med en nyfikenhet och prestigelöshet i det du tar dig an. Vi söker en kommunikativ person med en härlig energi, samtidigt som du kan balansera detta med struktur och noggrannhet i ditt arbete.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se