Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Automationssäljare till Pilz

Ansök nu

Har du en teknisk bakgrund och brinner för försäljning och att bygga starka kundrelationer? Pilz söker nu sin nästa automationssäljare, där din huvudsakliga uppgift kommer vara att erbjuda kunder de mest avancerade automation- och säkerhetslösningarna på marknaden. Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Inom denna snabbt föränderliga bransch, där teknologin och produkt- och tjänsteutvecklingen ständigt tar steg framåt, erbjuder Pilz sina kunder högkvalitativa automatiserade säkerhetslösningar. I rollen som automationssäljare, med ansvar för både hårdvara, mjukvara och tjänster, är din huvuduppgift att självständigt identifiera affärsmöjligheter genom att engagera både befintliga och potentiella kunder.

Genom proaktiv försäljning kommer du att bearbeta målgrupper som inkluderar maskinbyggare, systemintegratörer och slutanvändare inom tillverkningsindustrin. Du kommer att interagera med en bred målgrupp av yrkesroller, från tekniker, underhållschefer och produktionschefer till ingenjörer, programmerare, konstruktörer och HSE-managers. Ditt arbete kommer att ske i nära samarbete med deras applikationsavdelning, säkerhetskonsulter, teknisk support och en välorganiserad intern logistikavdelning.

Du kommer att vara en viktig del av säljteamet och kommer arbeta mot kunder över hela Sverige där du kommer att rapportera direkt till Försäljningschefen i Kungsbacka, där ditt kontor också kommer att vara beläget.

Du erbjuds:

 • Tjänstebil och goda arbetsvillkor
 • Ett självständigt arbete där du själv får planera dina dagar
 • Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans
 • Ett spännande jobb i ett internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling


Kvalifikationer
 • Har erfarenhet av teknisk försäljning
 • Har en utbildning eller erfarenhet från el-, automation- eller mekatronik
 • Trivs i en resande tjänst
 • B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Uthållig
 • Målinriktad
 • Kommunikativ
 • Relationsskapande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare