Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Köksbiträde till Kungsbacka Sjukhus

Ansök nu

Är du en engagerad person med erfarenhet av café- och restaurangbranschen? Gillar du att ta ansvar, har en hög servicekänsla och trivs i nära samarbeten? Då är det dig vi letar efter!

Din framtida arbetsgivare
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling.

Kostservice Varberg, dit denna tjänsten kommer tillhöra, producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet. Vi är cirka 30 anställda fördelat på flera olika professioner. I Café Kungsbacka säljer vi varma och kalla rätter, ihop med frallor, smörgåsar, bakverk och andra typer av kioskvaror.

Vad erbjuder rollen?
På sjukhuset i Kungsbacka strävar vi efter att erbjuda enastående service och fina matupplevelser med en hög tillgänglighet. I din roll som köksbiträde främjar du för att efterleva detta ihop med arbetsuppgifter som:
- Beredning av frallor, sallader och enklare måltider
- Göra inköp och beställningar
- Sköta kassahanteringen
- Ta hand om disk och allmän skötsel av cafét
- Bidra till en positiv kundupplevelse och fina samarbeten med dina kollegor

Vår önskan är att skapa en varm och välkomnande atmosfär där människor kan avnjuta välsmakande rätter och samtidigt får en stund för avkoppling.

Du arbetar heltid, dagtid måndag- fredag med placering på Sjukhuset i Kungsbacka.

Vem är du?
Förutom att vara en positiv och serviceinriktad person med hög ansvarskänsla som arbetar proaktivt med försäljning, medarbetar- och gästnöjdhet har du:
- Erfarenhet från café- och/eller restaurangbranschen sedan tidigare
- Kompletta gymnasiebetyg, gärna från livsmedel men är inget krav
- Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift, ihop med att ha kunskaper i engelska
- God system-och datorvana
- Har B-körkort

Det upplevs meriterande om du har genomgått utbildningar inom egenkontroll och HACCP, men är inget krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och tror att du är en initiativtagande och kostnadsmedveten person med känsla för detaljer. Du har en god samarbetsförmåga, är en tydlig kommunikatör med ett inlyssnade tillvägagångssätt där du sätter kunden i främsta fokus och alltid ger ett professionellt bemötande. Du trivs med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar och en glädjefylld vardag.

Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill känna ägandeskap och arbetsglädje, arbeta i en kreativ roll med nära samarbeten, varierande uppgifter och möjligheten till påverkan och utveckling i en kundnära roll som ställer krav på god service.

Om Team Effektiv
Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos vår kund i Kungsbacka.

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bo-laget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se/ 0735-127257.

Sökord
Köksbiträde, Kafé, livsmedelshantering, måltid, måltidsberedning, kassahantering, service, Region Halland, Kungsbacka Sjukhus, Kungsbacka, Effektiv

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos vår kund i Kungsbacka. Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bo-laget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare