Servicetekniker med logistikansvar

Servicetekniker med logistikansvar

ARBETSUPPGIFTER

Är du en mångsidig tekniker som gärna kavlar upp ärmarna? Arbetet består framförallt av logistikplanering och eftermarknadsaktiviteter såsom teknisk service hos kund, reservdelshantering, ordermottagning, logistikhantering, utleveranser m.m. Du håller även i kundanpassningar och planerar leveranser, leder installationsteam, samt testar och överlämnar anläggningen till kund. Arbetet omfattar en hel del resor till kunder som finns huvudsakligen i Sverige/Norge och de flesta uppdragen utförs i stallar med djur.

KVALIFIKATIONER

Vem är du? Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i team, där du själv leder och planerar arbetet. Du är flexibel, ansvarsfull och har god social kompetens. Du har också lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och finner dig snabbt tillrätta i samarbetet med nya kunder och medarbetare. Då anläggningar vi levererar styrs av en PLC måste du lätt kunna sätta dig in i datoriserade styrningar. Självklart är du en positiv person som gärna samarbetar, har god servicekänsla och ett förtroendegivande sätt. Många av våra leverantörer är från Europa och därför är goda språkkunskaper i engelska ett krav och tyska ett plus.

Vårt företag har en prestigelös atmosfär, där man hjälper till där det behövs, och det förutsätter att du delar denna inställning och är engagerad. Tjänsten är en tillsvidare tjänst efter en initial provanställning om 6 mån.

PROFIL

Du som söker tjänsten har lägst en teknisk gymnasieexamen, gärna högskoleingenjör, du har teknisk erfarenhet och arbetslivserfarenhet.

Då jobbet kräver snabba utryckningar ibland behöver du vara bosatt nära Frillesås.(Varberg/Kungsbacka)

Låter det här som en tjänst för dig kan du skicka ett personligt brev och ditt CV till info@victorssonpoultry.se.
Mer info
Telefon 0340-657 590
Email Mejla Victorsson Poultry AB
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.victorssonpoultry.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Victorsson Poultry AB

Som Sveriges enda tillverkare utvecklar och tillverkar Victorsson Poultry AB sedan 1977 kundanpassade äggproduktionsanläggningar till kunder huvudsakligen i
Norden men även på andra marknader. Vi är också agenter för flera ledande tillverkare av andra produkter inom vårt verksamhetsområde.
Eftersom vår verksamhet fortsatt växer söker vi nya medarbetare.


Se mer på www.victorssonpoultry.se