Om jobbet

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en duktig och ansvarsfull lagerarbetare med tidigare erfarenhet från lager och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett snabbt växande företag.

Arbetsuppgifter
Rollen som lagerarbetare hos oss innebär att ta emot och skicka gods samt lasta av gods från lastbilar. Genomföra ankomstkontroll av mottaget gods. Uppdatera datorsystem med rätta adresser, uppdatera affärssystem samt uppdatera saldo vid inventeringar. Du kommer att hjälpa till med lagerplock och packning av gods som skall skickas iväg. En viktig del är att göra en sista kontroll av materialet innan det lämnar oss. I tjänsten ingår även en del monterings- och verkstadsarbete.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen skall du ha några års tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är noggrann, social, lyhörd och flexibel samt lätt att arbeta med. Du behärskar svenska språket både i tal och skrift. Du har B-körkort, truckkort A+B, samt goda kunskaper i word och excel.

Villkor
Som person är du självgående, tar egna initiativ, är noggrann samt arbetar proaktivt. Eftersom kundkontakt förekommer så behöver du även vara serviceinriktad och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag.

Tjänsten som är på heltid, påbörjas med en provanställning.
Jobbfakta
Ort
Kungsbacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 aug

Om företaget

Victorsson Industrier är en kontraktstillverkare med spetskompetens inom metallbearbetning i framförallt tunnplåt, rör- och tråd-konstruktioner. I våra lokaler i Frillesås har vi en modern maskinpark där vi tillverkar och monterar produkter för bl.a elektronikindustrin, elinstallations- samtlyfthjälpmedelBaserat på enkla huvudparametrar från kund kan vi göra en konstruktion som vi tillsammans utvecklar till färdig produkt. Med vår konstruktions- och tillverkningserfarenhet i samverkan med kundens detaljerade produktkännedom skapar vi unika lösningar. Produktionsanläggningen är byggd för medelstora serier och vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste konstruktionsprogrammen. Vi är idag 26 anställda, men har ambitioner att bli fler. Företaget ligger i Frillesås söder om Kungsbacka.