Underhålls- och projektledare – Vattenfall Services

Underhålls- och projektledare – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services? Vi söker nu en engagerad underhålls- och projektledare som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten

Din roll som underhålls-/projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhålls-/projektledare för felavhjälpning, projekt och underhåll inom spänningsintervallet 0,4-400 kV. Arbetet innebär att du planerar för genomförande av underhållsarbeten. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

Uppdragen kan variera från någon timme till flera månader. I arbetsuppgifterna ingår att begära avbrott, ordna utrustning, materialbeställningar samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer; alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. Du har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter och hantering av budget, tidplaner och uppföljning.

Dina kvalifikationer som underhålls-/projektledare
Du har i grunden teknisk el utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter, KY-utbildning eller annan vidareutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande. Erfarenhet av AMS arbete är meriterande.

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet. Likaså agerar du affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Placeringsort: Kungsbacka alternativt Göteborgsområdet

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Andrén 0706-950174.
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Anna-Karin Jungerfelt,
0724-52 07 89 (semester tom 17/8)

Fackliga representanter
Marie Gelin Unionen
Juha Siipilehto SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna, du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 31 augusti 2018.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices