Undersköterska till Vallda

Undersköterska till Vallda

Nu söker vi på Blåvingevägens vård & omsorgsboende i Vallda dig ansvarsfulla och glädjespridande undersköterska för dag/kväll/helg tjänstgöring. Vi erbjuder dig bra & varierade arbetstider, utbildning/utveckling, flera förmåner och en trevlig arbetsplats.

Det här får du hos oss:
 • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi, palliativ vård etc
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
 • En coachande och stöttande Gruppchef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
 • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
 • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal, fri frukt & kaffe.
Varje vecka anordnas vår trevliga fredagsfrukost ,där möter du kollegor från olika enheter

Om Blåvingevägen

I Vallda hittar du Blåvingevägens vård- och omsorgsboende. Här arbetar engagerad och kunnig personal med äldre som drabbats av kroppslig sjukdom eller demenssjukdom.
Blåvingevägens vård- och omsorgsboende är ett lantligt beläget boende i Vallda. Fastigheten är byggd 2013 och innefattar ljusa, fina lokaler som bjuder in till aktivitet, enskillt som grupp tex i vårt bibliotek eller större aktivitetsrum

Här arbetar du i ljusa fina lokaler med gott om utrymme.
Fastighetens tre plan inrymmer sex enheter med sammanlagt 65 lägenheter. Tre av dessa enheter är avsedda för personer med demenssjukdom.
I verksamheten finns ett tillagningskök där mat tillagas till verksamheten samt till ett närliggande vård- och omsorgsboende.
 • Vi kommer i år bli demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakademi. Det startar vi igång med redan i vår.
 • Vi erbjuder bra och varierade arbetstider ,vi arbetar varannan eller var tredje helg
 • Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.
 • Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig och följer upp din utvecklig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
 • Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet besök av terapihundar.
 • Vi jobbar hela tiden för att hitta på nya, spännande aktiviteter för våra boende. Hos oss har vi aktivitetsansvariga som anordnar individuella men även större aktiviteter varje dag som skapar glädje och delaktighet. Är du nyfiken så kolla gärna in vårat Instagram konto @vardagablavingevagen
Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet med glädje och mjuka händer och med hjälp av dig kan våra boende bibehålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor. Vi lär av varandra och hos oss har alla möjlighet att påverka i verksamheten . Hos oss är det viktigt med god arbetsmiljö och där alla skall känna sig välkomna & sedda- medarbetare,boende,närstående och andra besökare.

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut,fysioterapeut och anhöriga .

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar
: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet
: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap
: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och tycker om att arbeta med människor. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar ovan och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa i vårat team.

Vi tror att du:
 • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • trivs med att jobba i team och är lösningsfokuserad
 • Ta ansvar och tillsammans utveckla en god omsorg
Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 5/6
Har du frågor? Kontakta gärna: hanna.kerold@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan

Så vänta inte med din ansökan utan varmt välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Urval sker löpande. Hoppas vi hörs av snart!

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se