Sommarvikarier till Våra Vård & Omsorgsboenden

Sommarvikarier till Våra Vård & Omsorgsboenden

Snart är det dags för vår fina personal att gå på sommar ledighet och nu söker vi dig studerande,föräldraledig,som fyllt 65, dig som vill arbeta mycket ,lite och som vill ha ett varierade och spännande uppdrag i sommar på våra Vård & omsorgsboende i Kungsbacka

I Kungsbacka har Vardaga fyra vård och omsorgsboende Ekhaga , Blåvingevägen ,Vickan och Kolla.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.
 • Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
  • Introduktionsutbildning
  • Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Arbetskläder
  • Kollektivavtal
  • Bra och varierande arbetstider
  • Fri frukt ,kaffe & The
Om rollen
 • Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med undersköterska,sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och närvarande chef som arbetar tätt ihop för att ge god vård och omsorg för våra boende och skapa trygghet hela vägen.
Om våra boende

I kungsbacka har vi fyra boende Ekhaga, Blåvingevägen, Vickan ,Kolla Vård & omsorgsboenden

Alla våra fyra boende har nära till natur & fina promenadstråk .

Vi arbetar i ljusa fina lokaler med stor möjlighet till olika aktiviteter stora som små


Vi har aktivitetsansvarig som anordnar aktiviteter flera dagar i veckan samt kontinuerliga besök av våra terapihundar .


Vi har bra och varierande arbetstider.


Bussförbindelser stannar utanför och därför lätt att ta sig till oss.
 • Vi Erbjuder dig en gedigen introduktion så att det skall kännas säkert för dig,teamet och de boende ,din Gruppchef checkar av och följer upp tillsammans med dig regelbundet .
 • Demenscertifiering: Vi utbildar våra medarbetare under våren 2022, vilket betyder att alla vi som arbetar här blir utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.* Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
 • Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
 • Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.Din erfarenhet och kunskap Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • lockas av ett arbete som är varierat och kräver stort intresse för vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
  • är en kreativ person som vågar ta initiativ och ta ansvar.
  • trivs med att jobba i team och har lätt att sprida glädje omkring dig
  Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Viktigast är att du har ett gott bemötande,ansvarsfull och tycker om att arbeta med människor

  Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

  Övrigt
  Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
  Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse ,störst behov 25-33
  Sista ansökningsdag: 31/5
 • Har du frågor? Kontakta gärna: Hanna.kerold@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post. Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här www.vardaga.se

Kika gärna även in på vårat instagram för att se vad som händer för kul i våra verksamheter

@vardagaekhaga @vardagakolla @vardagablavingevagen @vardagavickan

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Ansök här" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se