Kock till Ekhaga i Onsala

Kock till Ekhaga i Onsala

Nu söker vi på Ekhaga vård och omsorgsboende en kock/ kokerska

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
  • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chef nära dig
  • Tydliga arbetssätt & planering
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Arbetskläder,fri frukt och kaffe
  • Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension
Om rollen
Som kock på Ekhaga vård- och omsorgsboende så kommer du att tillsammans med andra kollegor att få en central roll. Kost och måltidsupplevelsen är central för oss på Vardaga och mycket fokus läggs på att det ska bli en av dagens höjdpunkter, vi lagar mat som hemma.

Vi tror att du som söker är utbildad kock/kokerska eller studerar inom restaurang ,gärna med några års erfarenhet i yrket och gärna inom tillagningskök. Vi tror även att du är van att arbeta både ensam och tillsammans med kollega. Att du har förmåga att fatta beslut och är intresserad av att lära nytt när det behövs.

Vi söker dig som älskar att laga mat och är bra på specialkost. Att vilja göra det lilla extra som skapar matlust och glädje vid måltiden.

Som person är du positiv, självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten. Du är flexibel och lösningsorienterad.

Om Ekhaga

Ekhaga vård- och omsorgsboende ligger centralt i Onsala kyrkby, ett stenkast från havet. Vi lagar mat till dom som bor här och även till vårat grannboende Vickans vård & omsorgsboende.

Den äldsta delen är från 1915. Ekhaga byggdes ut 1960, och har sedan dess byggts om och till flera gånger. Senaste renoveringen gjordes 2003.

På Ekhaga finns totalt 94 lägenheter.
Sedan 1 april 2021 drivs Ekhaga på entreprenad av Vardaga. Kungsbacka kommun har det yttersta ansvaret för vården och omsorgen.

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:

.. är utbildad kock, studerar till Kock/kokerska eller har erfarenhet och har stort intresse för att laga god mat .

Lockas av ett arbete som är varierat och som gör skillnad.
Är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut och vågar tänka själv men även lätt för att arbeta i team och tycker om att jobba i högt och glatt tempo.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Har du frågor? Kontakta gärna vår Kökschef kaj.widberg@vardaga.se eller

Verksamhetschef lena.slattery@vardaga.se

Facklig kontakt: Kommunal. www.kommunal.se

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se