Tranpenad söker Pumpbilsoperatör med CE körkort till vår kund i Kungsbacka

Tranpenad söker Pumpbilsoperatör med CE körkort till vår kund i Kungsbacka

Tranpenad växer och söker nu efter en duktig Pumpbilsoperatör till vår kund i Kungsbacka. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad efter en Pumpbilsoperatör med CE-körkort till vår kund i Kungsbacka, söder om Göteborg. Vår kund är en världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering. Som Pumpbilsoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att köra pumpbil med leverans av pumpning av golvprodukter, med utgångspunkt från kundens arbetsplats i Kungsbacka.

Arbetsuppgifter
  • Köra lastbil med släp.
  • Som pumpbilsoperatör sköter du pumpning av golvprodukter. Du fyller bilen och levererar till arbetsplatsen. På plats bemannar du maskineriet, blandar och pumpar enligt golventreprenörens önskemål.
  • Övernattning på annan ort kan förekomma i tjänsten.
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd och en hög arbetsmoral. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav
  • CE-körkort
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Minst 1 års erfarenhet av att ha kört lastbil med släp
  • Erfarenhet av liknande tjänster
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att företag och människor ska växa. Idag är vi en av Sveriges största bemanningsföretag med omkring 2 000 medarbetarer. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om.