Orderadministratör B2B till Thunderful Group

Orderadministratör B2B till Thunderful Group

Orderadministratör B2B till Thunderful Group

Thunderful Group är en huvudsakligen Nordisk koncern verksam inom utveckling och förläggning av spel samt distribution av exempelvis Nintendoprodukter, spel, speltillbehör och leksaker. Thunderful Groups övergripande mål är att tillhandahålla kreativa, högkvalitativa underhållningsprodukter till människor i alla åldrar. Med huvudkontor i Göteborg och ytterligare kontor i Sunderland, Karlshamn, Kungsbacka, Århus, Skövde, Helsingfors, Malmö, Helsingborg, Köpenhamn, Larvik, Hohenwestedt, och Hongkong utvecklar Thunderful Group spel baserade på egna och licensierade IP:n. Läs mer på www.thunderfulgroup.com

Om rollen
Som orderadministratör skall du fungera som ett nav och stöd till kollegorna på säljavdelningen. Rollen innebär att du har många kontaktytor både internt och externt. Du kommer främst jobba med B2B kunder och fungera som first-line contact gällande kundtjänstärenden och kommunicera med kunder via både mail och telefon. Det är en bred och varierad roll som innebär ansvar för följande områden:
  • First-line contact på inkommande e-mail och telefon
  • Registrering och hantering av inkommande kundorder
  • Hantera reklamationer och returer i samband med leveranser
  • Nära samarbete med kollegor på ut och inleveransavdelningen
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kungsbacka.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är relativt nyexaminerad och har några års erfarenhet från en liknande roll inom orderadministration och kundtjänst inom B2B. För att lyckas i rollen hanterar du med enkelhet Excel och är van att arbeta i affärssystem. Har du tidigare jobbat i Dynamics AX/NAV/365 eller Axapta/Navision blir vi extra intresserade. Som person är du informationssökande, positiv och har öga för detaljer. Du tar egna initiativ och kan hantera många ärenden samtidigt. Du har en hög servicekänsla och är noggrann även i stressiga situationer. Du är en skicklig kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du dessutom gamingintresse och känner till Nintendo, Razer och HyperX så kommer du trivas som fisken i vattnet hos oss.

Är du en administrativ guru med härligt sifferminne och är riktigt snabb på tangenterna? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Vill du veta mer?
Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals/The Pace. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. .

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av The Pace
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.