Ekonomiassistent till sommaren 2021

Ekonomiassistent till sommaren 2021Nigab är en av de större leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt inom nordisk Duty Free/Travel Retail och har under mer än 30 år levererat alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, båtar - flyg och till de flesta restauranger i Sverige, från sobra finkrogar till trendiga barer och till vinintresserade privatkunder från Ystad till Haparanda.

Till Nigab söker vi nu en ekonomiassistent som kan jobba heltid under v 26-v 32 i sommar.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos Nigab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Orderhandläggning & fakturering samt kontakt med kunder för att svara upp på frågor.
  • Inläsning av leveransfiler samt ankomstregistrering och bokföring av leverantörsfakturor.
  • Posthantering samt övriga administrativa uppgifter kommer också tillkomma i rollen.
Tjänsten passar dig som är noggrann och hjälpsam gentemot dina kollegor. Nigab präglas av en härlig stämning där alla medarbetar hjälper varandra, vi söker därför dig som känner igen dig i en sådan miljö.

Placering: Kungsbacka. Nigabs kontor.

Omfattning: Heltid under veckorna 26-32.

Arbetstider: Kl 8-17 måndag till torsdag. Kl 8-13 på fredag.

Din profil
Vi söker dig som har en pågående utbildning från universitet/högskola, gärna med ekonomisk inriktning. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll sedan tidigare eller om du har erfarenhet av NAV, även om detta inte är ett krav.

Som person tror vi att du är positiv, prestigelös och samarbetsvillig. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos Nigab. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett personlighetstest som vi skickar till din mail efter ansökan.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment and advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.