Serviceinriktad chaufför till Kungsbacka

Serviceinriktad chaufför till Kungsbacka

Har du C-körkort och är serviceminded? Är du dessutom självgående och ansvarstagande? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Information om uppdraget:

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Deras verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och deras affär är att förse sina kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning.

Nu söker vi till Rang-Sells verksamhet i Partille en chaufför under sommaren v 25 - 29 och v 32 - 33. I arbetet ingår att köra bakåttummande sopbil med avfall till olika återvinningsstationer och återvinningscentraler. Efter sommaren finns även möjlighet att jobba extra. Arbetstiden är dagtid: måndag-fredag kl.07-16.

Din profil:
  • C-kort
  • Digitalt förarkort
  • Giltigt YKB
  • ID06
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Detta söker vi:

Meriterande om du har tidigare erfarenhet som C-chaufför men är inte ett krav då du kommer få upplärning de första veckorna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad. Som person är du ansvarstagande, lugn, självgående och har en god samarbetsförmåga.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com