Sales Support med reklamationsansvar till gop i Kungsbacka

Sales Support med reklamationsansvar till gop i Kungsbacka

Är du en stjärna när det kommer till kundbemötande och kundsupport? Trivs du i en koordinerande roll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I din roll som Sales Support är dina huvuduppgifter på ett professionellt och effektivt sätt hantera och driva olika typer av kundärenden som bl.a. offerthantering och ordermottagning.
Denna roll innefattar även ett huvudansvar för gop:s reklamationshantering, med fokus på kund- och transportreklamationer. Rollen innebär ett nära samarbete med lager, produktion och övriga avdelningar.

Tjänsten riktar sig mot en person som trivs med att agera som spindeln i nätet, internt såväl som externt. Du kommer att supportera säljare, kunder och produktchefer i det dagliga arbetet samt ingå i Sales Support teamet som idag består av 7 personer.

Kontoret är placerat i Kungsbacka, med nära anslutning till pendeltåg. Arbetstiderna är kl. 8.00 - 17.00 med möjlighet till flexibla arbetstider.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas av gop men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten beräknas starta i slutet av januari / början februari så snart rätt person har sökt tjänsten!

Detta söker vi:

Du är professionell i ditt sätt att kommunicera både på mail och via telefon och du brinner för service.

Troligen har du tidigare arbetat inom kundtjänst eller som innesäljare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån en teknisk bransch. Du tycker om att göra affärer och vill ge kunderna den expertis och det engagemang som krävs för att nå framgång. Du är socialt begåvad och är duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du har ett positivt och enkelt förhållningssätt och tycker om att arbeta i team. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet AX eller motsvarande ERP System.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska.

Om arbetsgivaren:

gop är ledande inom plasthalvfabrikat och kompletterande plastprodukter i Skandinavien.
Med mer än 50 års erfarenhet, unik kompetens och ett personligt engagemang utöver det vanliga verkar vi inom affärsområdena Bygg&Trädgård, Industri&Reklam samt GRP. Idag är vi ca 70 anställda och omsätter cirka 500 MSEK. Kunderna verkar inom industrin, bygg och byggvaruhandeln i Sverige, Norge och Danmark.
Huvudkontor ligger i Kungsbacka och vi har lager och försäljningskontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo samt Sorö. Läs mer på www.gop.se

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Innesäljare, Orderadministratör, Kundservice, Sales Support

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Innesäljare, Orderadministratör, Kundservice, Sales Support
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com