PC tekniker inom Microsoft OS till Computime

PC tekniker inom Microsoft OS till Computime

Har du erfarenhet av PC/IT-support? Vill du arbeta i en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter inom IT? Då bör du läsa vidare!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för Computimes räkning en PC-tekniker till sitt kontor i Billdal. Computime är specialiserade på helhetslösningar inom support och IT-drift för företag och organisationer och deras mål är att alltid erbjuda tjänster och lösningar som kan göra kunders vardag enklare och mer effektiv. De är idag 7 personer på företaget och söker nu dig som vill vara en del av teamet. På Computime finns det goda utvecklingsmöjligheter att gå vidare i en roll som IT-konsult för den som ser långsiktigt på tjänsten.

Vi ser att du vill arbeta i en bred roll med mycket kundkontakt. Som IT-tekniker på Computime kommer du främst arbeta med inkommande ärenden från befintliga kunder genom fjärrstyrning från kontoret i Billdal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Installation av datorer
  • Kvalitetssäkring, dokumentering och uppdatering av befintlig dokumentation.
  • Felsökning av hård - och mjukvara
  • Utförande av kundbeställningar såsom installationer
Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av Computime, men att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting. Tjänsten är på heltid, tillsvidare, och start kommer bli enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Gymnasial utbildning inom teknikområdet.
  • Hård - och mjukvarukunskap inom PC.
  • Kunskap i Microsoft, Office 365 och Windows server
  • B-körkort.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi söker dig som är van vid PC support i olika miljöer med Windows som bas. Som person ser vi att du är driven, nyfiken och serviceminded, vill lära dig nya saker och ständigt utvecklas.
Som IT-tekniker på Computime är det viktigt att ha kunden, affären och service i fokus. Rollen kräver även att man tar stort eget ansvar och själv strukturerar upp arbetet.

Känner du dig träffad? Sök redan idag! Vi gör ett löpande urval och tjänsten kommer bli tillsatt så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com