Orderadministratör till Comptrade Electronics!

Orderadministratör till Comptrade Electronics!

Söker du en bred administrativ roll? Vill du vara en nyckelspelare som får allt att gå ihop? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en Orderadministratör till vår kund Comptrade Electronics i Kungsbacka. Comptrade Electronics grundades 1994 och har sedan dess försett elektronikindustrin med produktionsmaterial. Företagets affärsidé är att erbjuda snabba leveranser av briskomponenter och produktionsmaterial, samt sälja överskottskomponenter. Företaget riktar sig mot både svensk och internationell elektronikindustri.

I rollen som Orderadministratör agerar du som spindeln i nätet och är en viktig länk mellan interna och externa parter. Arbetet innebär mycket kommunikation och samarbete med kollegor och leverantörer för att säkerställa en god levereras till Comptrades kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav:
  • Orderadministration/registerna order
  • Leveransplanering och bevakning
  • Följa orderflödet
  • Säkerställa att material kommer fram i rätt tid till rätt plats
  • Leverantörskommunikation via telefon och mail
Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd hos Comptrade Electronics. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1,5 år och planerar att starta augusti 2021. För rätt person finns det stora möjligheter till fast anställning hos Comptrade. Detta är en heltidstjänst och arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:
  • Tidigare erfarenhet av en bred administrativ roll, företrädesvis inom liknande arbetsuppgifter
  • Bekväm med att kommunicera på engelska, i både tal som skrift
  • Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är meriterande, men inget krav
Kompetens och erfarenhet är viktigt, men personlig lämplighet är grundstenen! Som person ser vi att du är initiativtagande, har lätt till att lära och gillar att hugga i där det behövs. Vidare är du noggrann i ditt arbete samt har en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare har du en hög servicegrad, inger förtroende och har lätt för att skapa relationer.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Order, Pyramid, Orderadministration, Administratör, Orderadministratör

Sökord: Order, Pyramid, Orderadministration, Administratör, Orderadministratör
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com