Innesäljare sökes till Comptrade Electronics

Innesäljare sökes till Comptrade Electronics

Brinner du för försäljning och att bygga långsiktiga relationer? Har du tidigare arbetat inom försäljning och/eller administration? Vill du arbeta i en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig som Administratör/Innesäljare!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en Innesäljare till vår kund Comptrade Electronics i Kungsbacka. Comptrade Electronics grundades 1994 och har sedan dess försett elektronikindustrin med produktionsmaterial. Företagets affärsidé är att erbjuda snabba leveranser av briskomponenter och produktionsmaterial, samt sälja överskottskomponenter. Företaget riktar sig mot både svensk och internationell elektronikindustri.

I rollen som Innesäljare kommer du att:
  • Vara del av ett mindre bolag med driven personal
  • Ha ett helhetsansvar för dina kunder, och vara delaktig i hela processen
  • Ta över en portfölj med aktiva kunder
  • Bearbeta nya samt "sovande" kunder och bygga långvariga relationer med dessa
  • Försäljning till exportkunder
Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Comptrade Electronics. Tjänsten är på heltid och start kommer ske enligt överenskommelse. För rätt person erbjuder Comptrade goda utvecklingsmöjligheter i arbetsrollen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • B-körkort.
  • Avklarad gymnasieutbildning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal.
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet.
  • Något års arbetslivserfarenhet inom försäljning, exempelvis via telefon.
Du är en person som är bekväm med att prata engelska och hantera olika typer av människor via telefon. Har du erfarenhet av exempelvis telefonförsäljning, samt är en naturlig relationsbyggare, då är detta den perfekta tjänsten för dig! Vidare är du driven, positiv, prestigelös och gärna tekniskt lagd. Du har en hög servicekänsla och är inte rädd för att ta kontakt med människor.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com