IT-tekniker till Computime

IT-tekniker till Computime

Vill du arbeta i en bred roll inom support och IT-drift? Computime söker nu en IT-tekniker till sitt kontor i Billdal! Är det dig vi söker?

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för Computimes räkning en IT-tekniker i början av sin karriär till sitt kontor i Billdal. Computime är specialiserade på helhetslösningar inom support och IT-drift för företag och organisationer och deras mål är att alltid erbjuda tjänster och lösningar som kan göra kunders vardag enklare och mer effektiv. De är idag 7 personer på företaget och söker nu dig som vill vara en del av teamet. På Computime finns det goda utvecklingsmöjligheter att gå vidare i en roll som IT-konsult för den som ser långsiktigt på tjänsten.

Vi ser att du vill arbeta i en bred roll med mycket kundkontakt. Som IT-tekniker på Computimes kommer du främst arbeta med inkommande ärenden från befintliga kunder genom fjärrstyrning från kontoret i Billdal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Installation av datorer
  • Kvalitetssäkring, dokumentering och uppdatering av befintlig dokumentation.
  • Felsökning av hård - och mjukvara
  • Utförande av kundbeställningar såsom installationer
Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av Computime, men att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting. Tjänsten är på heltid, tillsvidare, och start kommer bli enligt överenskommelse, men så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Vi ser att detta uppdrag passar dig som är i början av din karriär, men har hunnit prova på en liknande roll där du jobbat självständigt. Du har hård - och mjukvarukunskap inom PC och det är meriterande om du har kunskap i Microsoft, Office365 och Windows server. Du har gymnasial utbildning inom teknikområdet. I övrigt kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Som person ser vi att du är driven, nyfiken och serviceminded, vill lära dig nya saker och utvecklas.
Som IT-tekniker på Computime är det viktigt att ha kunden, affären och service i fokus. Rollen kräver även att man tar stort eget ansvar och själv strukturerar upp arbetet.

Känner du dig träffad? Sök redan idag! Vi gör ett löpande urval och tjänsten kommer bli tillsatt så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se