Extrajobba som brevbärare i Kungsbacka!

Extrajobba som brevbärare i Kungsbacka!

Letar du efter ett aktivt och utvecklande jobb som tillåter dig att vara mycket utomhus? Är du stresstålig och serviceminded? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär främst utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner i Kungsbackaområdet. Du färdas med bil eller cykel, det är därför ett krav att ha B-körkort. För att trivas i tjänsten ser vi även att du har god fysik, tycker om att vara utomhus och att du är duktig på att ta eget ansvar.

Vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 dagar/veckan under våren och det finns stora möjligheter för arbete under sommarperioden. Arbetstiderna är varierande men förlagda främst dagtid samt eftermiddagar.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta med en introduktion och fortlöper sedan på deltid. För att vara aktuell för tjänsten behöver du antingen vara student på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Detta söker vi:
  • Studerande på minst 50% alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • B-körkort och god körvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har god fysik
  • Ostraffad
  • Gymnasiekompetens
Om du tidigare arbetat som brevbärare är det såklart meriterande!

Som person är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Du arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet. Du är en person som trivs i ett fartfyllt arbete och har god förmåga att strukturera ditt arbete. För detta uppdrag anställs du som konsult hos StudentConsulting och det är därför även viktigt att du kan identifiera dig med våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Sök gärna tjänsten redan idag då vi stänger annonsen så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com