B-chaufför sökes för utkörning av matkassar i Kungsbacka

B-chaufför sökes för utkörning av matkassar i Kungsbacka

Är du student och vill jobba extra med att leverera matkassar? Har du B-körkort och vana av att köra bil i Kungsbacka med omnejd? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en B-chaufför till en av våra kunder i Kungsbacka. Vår kund är ett stort nationellt företag inom lager och logistik.

Arbetet innebär att köra ut matkassar till privatpersoner runt om i Kungsbacka. Detta görs på måndagskvällar ca 16.00-22.00 och du bör därför vara tillgänglig för jobb varje måndag. Varje arbetspass utgår från vår kunds terminal i Kungsbacka och du kommer vara dedikerad till denna terminal. Uppdraget startar med ett upplärningstillfälle och sedan ska man vara självgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Köra ut matkassar till kunder
  • Organisera och packa bilen
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på denna tjänst.

Tjänsten beräknas starta omgående och pågå i minst 6 månader. Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Du som söker måste ha B-körkort, stor vana av bilkörning i Kungsbacka, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du ska kunna jobba varje måndag. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50% och kommer fortsätta ha det minst 1 år framåt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Låter det intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se