Är du student och vill arbeta extra?

Är du student och vill arbeta extra?

Är du student eller har ett flexibelt arbete och söker ett extrajobb? Är du effektiv, ordningsam och vill tjäna lite extra pengar? Då har vi ett jobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker dig som är flexibel, arbetsvillig och hungrig på att vilja testa på något nytt inom lager, logistik och industri.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av orderplock, truckkörning, packning, montering och kvalitetetsarbete samt terminalarbete men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, logistik och industri.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du ska vara tillgänglig för jobb cirka 1-2 dagar i veckan, samt vara bekväm med att arbeta olika arbetstider som dagtid och kvällar och hoppa in med kort varsel.

Tjänsten är en löpande rekryteringsprocess och kommer att tillsättas så snart vi har rätt kandidat på plats. Arbetet är tänkt att börja omgående och löpa på under våren, sommaren men även till hösten.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som kan styrkas med intyg (studier eller annat arbete). Du som är avtals- eller ålderspensionär är också varmt välkommen att söka denna tjänst.

Det är inget krav på tidigare erfarenhet, men all erfarenhet av terminal/lagerarbete är meriterande. För att passa för tjänsten krävs att du är effektiv, arbetsvillig och snabbtänkt. Vidare bör du vara kvalitetsmedveten och engagerad. Du bör vara flexibel och kunna hoppa in på pass med kort varsel. B-körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com