Teknisk utesäljare till industrin

Teknisk utesäljare till industrin

Är du en driven säljare med intresse för tekniska lösningar och med erfarenhet från industrin? Då är det dig vi söker för att förstärka vårt team i Kungsbacka!

Vi är ett självständigt mindre företag som ingår i en större koncern, med trygg ekonomi och sunda värderingar. I 40 år har vi hjälpt kunder med värmeproduktlösningar i princip alla branscher inom industrin. Vårt fokus är att hitta en teknisk lösning till kunden och erbjuder den produkt som gör jobbet bäst, inte nödvändigtvis den produkt som vi helst vill sälja med högst marginal. En nöjd kund kommer tillbaka!

Vi söker dig som vet vikten av att vara aktiv hos kund, har erfarenhet av hur man effektivast bokar och genomför besök och tänker kvalitét i alla steg. Du har erfarenhet av försäljning till industrin, en stark servicekänsla, lösningsorienterad och är duktig på att bygga relationer.

Du förstår tekniken i kundens applikationer och har ett sinne för att finna förbättringar och lösningar både tekniskt och kommersiellt.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare är det uppsökande kundkontakt med främst nya kunder som är ditt fokus. Du planerar och bokar dina kundbesök själv och är noga med dina besöksrapporter.

Du hittar behoven hos kunden och får stöd och avlastning från vårt innesäljteam för att ta fram underlag och priser till de tekniska lösningarna.

Du följer upp offerter och bygger relationer.

Resor inom och utanför Sverige förekommer.

Kvalifikationer

Baskunskaper i El

Erfarenhet från försäljning till industrin

Svenska och Engelska i tal och skrift

Goda datakunskaper (Office-paket, affärssystem m.m.)

Körkort B

Villkor

Enligt överenskommelse

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag!
Mer info
Kontaktperson Joachim Tegenmark
Telefon 0300-566400
Område Kungsbacka
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.structurgruppen.se
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Structurgruppen AB har i 40 år hjälpt svensk industri med värmetekniska lösningar och produkter. Vi utreder, projekterar och levererar värmeprodukter och värmestyrning med stor kunskap och erfarenhet.

Sedan 2012 ingår vi i NIBE gruppen, en koncern med sunda värderingar och ett långsiktigt hållbar strategi.