Teknisk innesäljare rekryteras till Structurgruppen AB

Teknisk innesäljare rekryteras till Structurgruppen AB

Är du en driven och relationsskapande teknisk innesäljare med kunskaper inom industri och teknik? Tycker du om att arbeta utefter kundernas behov, duktig på att hitta kundanpassade lösningar och vill skapa goda affärer? Då är det dig vi söker till rollen som teknisk innesäljare hos vår kund Structurgruppen i Kungsbacka!

Om Structurgruppen AB
Structurgruppen AB är en totalleverantör av komponenter och kompletta system inom området industriell elvärme. De arbetar från watt till megawatt, från en styck till storserie och lämnar aldrig ett problem utan ett seriöst försök att finna en lösning.

Sedan 1979 har Structurgruppen AB projekterat, utvecklat och levererat värmeproduker till i princip alla segment inom den europeiska marknaden, vilket har gett dem en bred erfarenhet och kunskap om att lösa kunders behov på bästa sätt.

Om Tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som teknisk innesäljare kommer i huvudsak handla om att ta hand om kundförfrågningar genom hela säljprocessen, från förfrågan till leverans.
Det inkluderar bl.a. tekniska beräkningar, framtagning av tekniska underlag, prisberäkningar, offertskrivning, orderhantering m.m.

Du kommer även fungera som teknisk support till kollegor.

Vem trivs här?
Du som tidigare arbetat i roller likt drifttekniker, driftoperatör, servicetekniker eller har en elektrisk eller teknisk utbildning kommer snabbt att sätta dig in i dina nya arbetsuppgifter. Är du bekant med industrin sedan tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så kommer du att känna igen dig samtidigt som du utmanas och tar nya kliv.

Har du lätt för att lära och snabbt tar till dig såväl nya system som arbetsuppgifter är du rätt person för denna roll. Det är viktigt att du kan samarbeta väl med andra och har goda analytiska egenskaper. Du tycker det är kul med matte och har ett öga för tekniska beräkningar. Du har en stor inre drivkraft och en god förmåga att arbeta självständigt och räds inte för nya utmaningar. Då du kommer ha en hel del kontakt med leverantörer och kunder utanför Sverige är det viktigt att du behärskar svenska såväl som engelska utan problem. Innehav av B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Structurgruppen AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johanna Johnsson på johanna.johnsson@adecco.se .

Om ansökan
Vi kommer påbörja urvalet omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.