Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom hållbara energilösningar. Företaget har ett starkt fokus på kvalitet och samarbetar med de ledande tillverkarna inom energilagring, solceller och elbilsladdning. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment utefter marknadens behov och arbetar därför mycket nära våra kunder. Vi har en mycket stark tillväxt och söker nu enEkonomiansvarig
till Kungsbacka

Brinner du för ekonomi och vill vara med på vår spännande resa och vår fortsatta expansion - då skall du läsa vidare  

 

"Jag försöker alltid bidra med positiv energi och försöker se möjligheter istället för hinder. Det är även viktigt för mig att vi har kul på jobbet, så det blir mycket skämt och skratt mellan varven!

Det bästa med SellPower är att det alltid är saker på gång. Jobbet blir aldrig tråkigt och man utvecklas ständigt som individ. Sedan är det kul att jobba i ett expansivt företag där det hela tiden dyker upp nya samarbetspartners och nya produkter."

Läs mer om vad Andreas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/sellpower

 

Dina arbetsuppgifter

Din blivande roll består bland annat av:

 • Kund- och  leverantörsreskontra
 • Orderregistrering / fakturering
 • Ansvara för löpande redovisning, månads- och årsbokslut, samt övrig finansiell rapportering
 • Upprättande av budget, prognoser, likviditetsrapporter och projektredovisning
 • Utveckla lönsamhetsuppföljningen, interna processer och vara ett proaktivt affärsstöd till företagsledningen
 • Ansvara för den administrativa utvecklingen och digitalisering av redovisning
 • Driva aktuella projekt inom ekonomiområdet
 • Analysera försäljningsutveckling, täckningsgrad och lageromsättning
 • Kontaktperson mot revisorer, bank, jurist, skatteverket och andra berörda myndigheter
 • Medlem av företagets ledningsgrupp

Du kommer få en utvecklande tjänst på ett expanderande företag med starka ägare och du kommer medverka i företagets utveckling framåt. Du får ett stort eget ansvar för ekonomiarbetet och möjlighet att själva bygga upp rutiner och arbetssätt för att lösa uppgiften på bästa sätt. 

Din profil
För att passa in i vår kultur är det viktigt att du är förtroendeingivande, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du kan hantera flera projekt samtidigt och du har en hög social kompetens. Du är en god lagspelare samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi uppskattar även att du kommer med idéer och förslag till förbättringar på hur vi kan arbeta smartare och effektivare. Viktigt är även att du tycker om förändringsarbete och ständig utveckling!

 • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Du trivs att arbeta i ett mindre bolag som har en ständig tillväxt
 • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska

Vi erbjuder
Ett utvecklande och självständigt arbete i ett dynamiskt, trivsamt och framgångsrikt företag, där du kan vara med och påverka och göra skillnad. Du får möjlighet att arbeta både på strategisk och operativ nivå, och du arbetar nära tillsammans med företagets ledning. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett företag som sätter miljön i fokus och har en enorm potential.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson. Du når Dan på 0708-12 88 88.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
SellPower Nordic AB är specialiserade på kundanpassade lösningar inom produktion, lagring och distribution av energi. Våra produkter används i allt från datahallar och säkerhetssystem till fastigheter och offentliga parkeringsmiljöer. Vårt kontor ligger i Kungsbacka och försäljningen sker i huvudsak i Sverige, även om en viss export till de nordiska länderna förekommer. 

SellPower har sedan start år 2010 fokuserat på att kombinera kompetens, kvalitet och personlig försäljning vilket har resulterat i en kraftig expansion de senaste åren. Vi är ett företag med högt driv och med mycket engagemang vilket skapar fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vår personal har över 15 års erfarenhet av strömför-sörjning och är vana vid att dimensionera, leverera och supporta komplexa energilösningar till kunder på den nordiska marknaden som ex reservkraft till Öresundsbron och lösningar för många vindkraftverk i Sverige.

SellPower samarbetar med flertalet ledande leve¬rantörer av produkter inom solenergi, energilagring och laddstationer för elbilar. Detta i kombination med vår erfarenhet och vårt nytänkande skapar rätt förut¬sättningar för att hitta nya kreativa energikoncept för våra kunder.

Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 10 nov 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.