Category Manager till Rybrinks, Kungsbacka

Category Manager till Rybrinks, Kungsbacka

Rybrinks söker nu en Category Manager! Bolaget befinner sig på en spännande tillväxtresa och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i rollen.

Som Category Manager driver och utvecklar du kategorin i linje med Rybrinks övergripande strategier. Du har ett nära samarbete med marknad, säljteam, fabriker, butiker och leverantörer. I ditt ansvar ligger att följa upp resultat mot budget, mål och planer. Du ansvarar för att förnya, effektivisera och vårda sortimentet i din kategori, med syfte att erbjuda marknadens mest attraktiva sortiment.

Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Du har ett stort kommersiellt intresse, brinner för produktutveckling, försäljning och marknadsföring och vill utvecklas inom ett framgångsrikt företag. Kännedom om branschen (hygien, kosmetik och sanitet) eller närliggande bransch är meriterande. Du förstår vad som driver lönsamhet och försäljning inom din kategori och är van att kommunicera och paketera detta. Självklart har du en framåtdrift med ett gott affärsmannaskap. Har du jobbat med miljöcertifieringar och hållbarhet är det meriterande. Du har god systemvana och mycket god kunskap i Excel.

Som person är du kommunikativ, trygg och relationsbyggande. Du skulle beskriva dig själv som en doer som drivs av utmaningar och att se resultat. Du har en analytisk förmåga och ett strukturerat sätt. Tjänsten innefattar såväl strategiskt som operativt arbete varför det är viktigt att du har en helhetssyn och förmåga att prioritera. Du har en positiv attityd och tycker om att inspirera andra.

I den här rekryteringen samarbetar Rybrinks med Jerrie och du är varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se

Rybrinks startade för snart 40 år sedan, då Jan-Åke Rybrink valde att gå sin egen väg efter många år som inköpschef på EPA. Han bestämde sig för att följa sin dröm och starta eget företag, Gunry i Kungsbacka, som idag har namnet Rybrinks. Jan-Åke drevs av att göra affärer som skapade stora värden för både leverantörer och kunder. Den ambitionen har sonen Johan Rybrink utvecklat vidare.

Idag har Rybrinks ett antal välkända varumärken i sin portfölj. Topz och Gunry är två exempel och fler är på gång. Den gemensamma nämnaren är prisvärda produkter av god kvalitet som älskas av konsumenter i hela Norden. Rybrinks är ett svenskt innovationsdrivet familjeföretag som förenar funktion och upplevelser i prisvärda livsstilskoncept för hygien, kosmetik och sanitet.

Vår designprocess handlar om att utmana det invanda, sätta konsumenten i fokus och därefter utveckla inspirerande varumärken som rengör, vårdar, fräschar upp, skyddar och doftar gott. Det matchar vi alltid med en skonsam produktionsprocess för att minska påverkan på miljön. Resultatet är hållbara produkter som sätter guldkant på vardagsrutinerna och kan användas varje dag. Ideologin är en viktig grundsten för att skapa en hållbar kultur.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rybrinks är ett svenskt, innovationsdrivet familjeföretag som förenar funktion och upplevelser i prisvärda livsstilskoncept för hygien, kosmetik och sanitet. Resultatet är hållbara produkter som sätter guldkant på vardagsrutinerna och kan användas varje dag. Idag har Rybrinks ett antal välkända varumärken i sin portfölj. Topz och Gunry är två exempel och fler är på gång. Den gemensamma nämnaren är prisvärda produkter av god kvalitet som älskas av konsumenter i hela Norden.

Vi har idag närmare 30 anställda och på huvudkontoret i Kungsbacka finns funktioner inom sälj, marknad- och innovation, inköp och ekonomi. På vårt lager i Skene finns logistikfunktion inkl. varuplanering- och kundorderadministration. Vi är stolta över vår starka marknadsposition och att Sveriges konsumenter kan hitta våra produkter lättillgängligt i såväl fysisk butik som online.