Redovisningskonsult sökes

Redovisningskonsult sökes

Vi söker en erfaren
redovisningskonsult, gärna auktoriserad, med flerårig erfarenhet av redovisning och skatterådgivning. Du skall vara ansvarstagande, strukturerad och ha god social kompetens. Det är viktigt att kunna skapa ett förtroende hos dina kunder och kollegor. Vidare bör du vara lösningsorienterad och ha tydligt kundfokus. Du kommer få jobba med rådgivning inom redovisning och skatt, bokföring, löneadministration, delårs- och årsbokslut, årsredovisning och deklarationer. Vi vill att du är en lagspelare, som hugger i där det krävs och tycker om att supporta.
Vi söker dig som vill komplettera vårt team, på heltid eller deltid, på vårt kontor i Kungsbacka.
Mer info
Kontaktperson Maria Kalmlund
Telefon 073-5110614
Email Mejla Maria Kalmlund
Område Kungsbacka
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryakulle Konsult startade
sin verksamhet i oktober 2018, men vi som startat har många års erfarenhet i branschen. Vi arbetar framför allt med små ägarledda företag. Rådgivning som bidrar till att våra kundföretag gynnas är vår främsta drivkraft. Vi är en auktoriserad byrå genom medlemskap i Srf konsulternas förbund och redovisningen sker enligt Rex svensk branschstandarn.

På Ryakulle Konsult
lägger vi stor vikt vid utvecklingen av våra medarbetare – vi vill vara med i framkant och driva branschen framåt.

Eftersom vi startat ganska nyligen så har vi tyvärr inte hunnit skapa en hemsida, men det står högt på prioriteringen under hösten.