Maskinoperatör till innovativt företag

Maskinoperatör till innovativt företag

Vi söker dig som tidigare arbetat som maskinoperatör i produktion till ett innovativt företag i göteborgsområdet.

Om tjänsten:

Som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfatta daglig drift av maskinlinan, programmering av maskin, påfyllning av komponenter och efterkontroll inför fortsatt produktion.

Kvalifikationer:
  • Tidigare erfarenhet om minst 2 år som maskinoperatör i produktion.
  • Datorvana.
  • God engelska i tal och skrift.
  • Vana av ytmontering.
  • Meriterande men inget krav om du har erfarenhet av wire bonding.
Vem är du?

Din tidigare arbetslivserfarenhet gör dig självgående inom ditt område. Du har ett stort intresse för elektronik och har god komponentkännedom. Du är noggrann och detaljorienterad, du drivs av att ta initiativ och lösa problem som uppkommer i driften. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund. Viktigt är att du är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Kungsbacka

Omfattning:
Heltid, start omgående

Arbetstider:
Skift, 06-14:00 och 14:00-23:30.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer sker löpande, sök därför snarast.

För mer information:
Demir Gjokaj, Demir.gjokaj@randstad.se

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.