Ledande Montör till Purac region Väst

Ledande Montör till Purac region Väst

Vi expanderar vår verksamhet i region Väst (kontor i Kungsbacka) och söker en ledande Montör som har erfarenhet från svets och rörmontage inom biogas och vattenrening.

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! Ett vattenverk eller reningsverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång - rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste IT-verktygen, metoderna, teknikerna och möter en stor efterfrågan globalt. Hos oss blir du en viktig del i att bygga något som gör skillnad, du är med och skapar något som är av stort värde för vår kund och för samhället.

Din uppgift: Bygga livsnödvändig infrastruktur
Som Ledande Montör/Svetsare hos oss blir du en del av en tight lokal organisation där du fungerar som vår expert inom montage och svets. Våra/dina uppdrag varierar i storlek - från montage i form av uppgradering/utbyggnad av befintlig anläggning till montage av fullständiga/nya anläggningar. Din roll varierar beroende på projektets storlek, i mindre projekt arbetar du på egen hand och i större projekt planerar deltar du i montaget parallellt med att samordna och leda egen och inhyrd personal. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
 • Service och montage av utrustning till anläggningar inom vattenrening och biogas
 • Svetsning av rostfria rör (kompetensbevis TIG erfordras)
 • Maskininstallationer
 • Planering och samordning av kommande projekt i samarbete med Projektledare och Regionchef
 • Återkommande besök hos kunder med serviceavtal
 • Kontakter med kund och ev. underentreprenörer och leverantörer
Du tillhör Region Väst med kontor i Kungsbacka men ditt arbete utgår från hemmet. Vi tillhandahåller servicebil för transport till och från arbetet. Arbetet sker främst inom den egna regionen men utbyte med övriga regionkontor förekommer vilket innebär att resor till övriga Sverige kan bli aktuellt beroende på var våra projekt finns.

Din bakgrund
Vi söker dig som med grund i din goda sociala kompetens har god hand om kunder, kolleger och samarbetspartners. Du har erfarenhet av montage/maskininstallation av utrustning och svetsning av rostfria rör till Va-verk, process-, livsmedelsindustrin eller energisektorn. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du med hjälp av din handlingskraft och förmåga att planera driver ditt och andras arbete framåt. Du är innovativ, problemlösande och har god erfarenhet av att arbeta självständigt.

Kvalifikationer:
 • Licens EN 287-1 TIG rostfritt
 • Erfarenhet av VA-branschen ex. reningsverk, vattenverk och/eller biogasanläggningar.
 • God erfarenhet av ritningsläsning
 • B-körkort
 • Kunskaper om SAM samt Bas-U (meriterande)
Vi erbjuder
En möjlighet att arbeta med livsnödvändig infrastruktur i en framgångsrik och privatägd svensk koncern som ligger i branschens framkant. En bred roll med varierande arbetsuppgifter och en varierande vardag där du får möjlighet leda andra och ta ansvar för större montage. Du kommer bli en del i ett av Skandinaviens mest framgångsrika företag i sin bransch.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2020-10-30. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

Mer om Purac
Purac AB är en privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader och service för vattenrening och biogasproduktion där miljön är i fokus. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Vårt huvudkontor finns i Lund. Läs gärna mer om oss på www.purac.se
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)