Previs Brandskydd AB söker Administratör

Previs Brandskydd AB söker Administratör

Previs marknadsför produkter avsedda i huvudsak för rök- och brandsektionering av byggnader och transportsystem. Previs har sitt säte i Billdal strax söder om Göteborg.

Företaget är i ett behov en engagerad administratör. Du kommer primärt gå in och stötta befintlig personal med olika administrativa uppgifter.

Om dig

Vi letar efter dig som trivs med att arbeta administrativt med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Att tempot är högt motiverar dig och påverkar inte din noggrannhet. Här får du möjligheten att jobba med många kontaktytor, både internt och externt, vilket innebär att din kommunikativa och sociala sida är betydande. Du är målinriktad och brinner för service och mervärden till kunder och kollegor. Att arbeta självgående är något du är bekväm med, och du gillar att ta egna initiativ. Du trivs när det händer mycket saker samtidigt och har god planerings- samt prioriteringsförmåga.

Är din ambition att leverera bra resultat i allt du tar dig an, både stort som smått, är du garanterat den som vi letar efter!

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av och arbetat med administration - gärna med kund/säljsupport.
  • Du ska vara serviceinriktad och flexibel.
  • Du är noggrann och har öga för detaljer.
  • Du behöver vara datorkunnig
  • Ha mycket god vana av att arbeta i Office
  • Vara duktig på att uttrycka dig både på svenska och engelska.
Vårt första motto när det gäller oss alla är - frihet under ansvar.

Övrigt om tjänsten

Det här är en visstidsanställning under 6 månader på 50% där du har stora möjligheter att själv styra över hur du vill förlägga din arbetstid. För rätt person finns det mycket goda utsikter till tillsvidareanställning.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Pierre Månesköld på pierre@previs.se eller 0733-210 250.

Läs mer om oss här previs.se.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 aug (49 dagar kvar)