Plantagen Kungsbacka söker säljmedarbetare med truckort med start omgående

Plantagen Kungsbacka söker säljmedarbetare med truckort med start omgående

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker fylls av våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till något alldeles extra.

Är du lika taggad som vi? Älskar du försäljning och kundservice och har truckort? Har du en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Arbetsuppgifter:
Som säljmedarbetare hos oss arbetar du aktivt med att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Några exempel på vad det kan innebära:
  • Sälj- och kundvägledning
  • Kassaarbete
  • Vattning och skötsel av växter
  • Varupåfyllning
  • Lossning av varor
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter i butik
Tillsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Du har känsla och stort intresse för kundservice och en förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö. En tidigare erfarenhet från detaljhandel och/eller servicebranschen är meriterande. Även tidigare kassavana ses som ett stort plus.

Självklart har du också intresse, och gärna erfarenhet, inom Plantagens ämnesområde - växter.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig.

Vi söker dig som har truckkort.

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som säljmedarbetare, är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem. Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Vi erbjuder

Roliga och varierande arbetsuppgifter på nordens ledande trädgårdskedja, med goda utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Säsongsanställning på 20 tim/veckan, med start omgående-13 juni-. Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger. Tjänsten är placerad i vår butik i Kungsbacka.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

För ett växande liv!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (3 dagar kvar)