Produktchef inom säkerhetsteknik, Kungsbacka

Produktchef inom säkerhetsteknik, Kungsbacka

Produktchef inom säkerhetsteknik

Kungsbacka


Tillsammans med kompetenta kollegor på vårt kontor i Kungsbacka samt med medarbetare på de övriga kontoren i Sverige kommer du att arbeta med dagens och framtidens teknik. Vi söker dig som vill ha en ansvarstagande position där fokus ligger på produktutveckling. Vi har en gedigen utvecklingsplan för Integral under de kommande åren och en viktig uppgift blir att utvärdera, prioritera och planera arbetet.

Nordic Alarm är ett stabilt företag som tillsammans med systerbolaget ISG Systems AB förser marknaden med innovativa säkerhetslösningar. Vi erbjuder dig en roll där du kommer att ansvara för produkter som håller hög kvalité. Du kommer att ha en nyckelroll där du ansvarar för att driva utvecklingen av vår plattform framåt.

"Nordic Alarm är ett spännande bolag med bra värderingar. Företaget är i tillväxtfas och det läggs stor fokus på kvalité i allt vi gör. Utvecklingen ligger i framkant och vi har en egen produkt, en anpassningsbar helhetslösning som passar företag i alla storlekar. Med många års erfarenhet i ryggen vet vi vilka lösningar som fungerar, samtidigt gör vi vårt bästa för att utvecklas framåt."

- Jonas Malmgren, Affärsområdeschef

Arbetsuppgifter

I rollen som produktchef kommer du att ansvara för att underhålla och utveckla Nordic Alarms produkt Integral (säkerhetsplattform) samt eventuellt andra produkter och plattformar inom ISG Systems.

I tjänsten kommer du att:
 • Ansvara för Roadmaps för respektive produkt/applikation
 • Ta fram kravspecifikationer och utvecklingsprocesserna
 • Kontakt med externa leverantörer
 • Tekniskt stöd internt till sälj- och marknadsavdelningen
 • Leda utvecklingsteamet i Kungsbacka
Resor kan förekomma i tjänsten till kund för att presentera produkter och träffa samarbetspartners.

Kvalifikationer
 • Högskoleutbildning (gärna med hård- eller mjukvaruinriktning)
 • Kunskap av produktutveckling- och lansering
 • Några års erfarenhet från branschen och god teknisk förståelse
 • Erfarenhet som formell eller informell ledare
Meriterande
 • Hårdvarunära kunskap
 • Inbyggda, digitala och analoga system
Din profil

För att lyckas i din roll ser vi att du är en person med ett stort tekniskt intresse och kommersiell talang. Du har en förmåga att arbeta strategiskt och nära verksamheten, se vad som är lönsamt, vara analytisk och fatta väl genomtänkta beslut. Vidare är du också en nyfiken, engagerad, driven och kommunikativ person. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende både internt och externt.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson, Intenso Teknikrekrytering AB på 0702-50 14 29.

Ansökan

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Om Nordic Alarm AB och ISG Systems AB

Nordic Alarm har 30 års erfarenhet av den svenska marknaden. Nordic Alarm arbetar med integrerade säkerhetssystem, kameraövervakning, bärbara överfallslarm, inbrottslarm, passerkontroll och en rad andra tillämpningar inom fysisk säkerhet. Nordic Alarm har också ett egenutvecklat överordnat integrerat säkerhetssystem, Integral. Läs mer om Nordic Alarm på www.nordicalarm.se

ISG Systems (systerbolag inom Lagercrantz) är specialiserade på digital bildhantering, intelligent video och integrerade systemlösningar för komplexa behov av övervakning, kontroll och styrning inom trafik, säkerhet, logistik, process och automation. Läs mer om ISG Systems på www.isg.se
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.