Montör / Kyltekniker

Montör / Kyltekniker

Om tjänsten

Till vårt produktionsteam i Kungsbacka söker vi nu en verkstadsarbetare / montör. Som montör på Nino Labinteriör AB kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande och innehålla alla moment i vår tillverkningsprocess. Vi erbjuder en positiv miljö och goda utvecklingsmöjligheter.

Om dig

Vi söker dig som gillar att arbeta med händerna och är lösningsorienterad. Vi värdesätter arbetsvilja och social kompetens. Erfarenhet av metall och plåt, kylteknik och viss el-kunskap är till fördel, dock inget krav. Praktisk person direkt från gymnasiet är välkommen att söka.

Urval av intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Mer om oss och våra produkter finns på vår hemsida www.ninolabinterior.se
Mer info
Kontaktperson Rasmus Olsson
Email Mejla Rasmus Olsson
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ninolabinterior.se
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nino Labinteriör AB har sedan starten 2012 haft en väldigt god tillväxt och vi är idag Skandinaviens ledande tillverkare av avancerad skyddsventilation och LAF utrustning. Därutöver tillverkar vi inkubatorer och klimatskåp. Företaget verkar inom sjukhus, forskning, läkemedel och tillverkningsindustri och produkterna säljs via distributörer i Skandinavien och Europa. Huvudkontor med försäljning, konstruktion och produktion finns i Kungsbacka och säljkontor i Lund. I dagsläget är vi 18 personer och omsätter ca 60 MSEK med god lönsamhet. Företaget befinner sig i en stark tillväxtfas och vi kommer förstärka vår organisation inom flera områden.