Konstruktör - Kungsbacka

Konstruktör - Kungsbacka

Till vårt huvudkontor i Kungsbacka söker vi nu ytterligare en Konstruktör

Om tjänsten

Som konstruktör på NLI arbetar du i ett team tillsammans med två kollegor med konstruktion och utveckling av företagets samtliga produkter och kommer vara ansvarig konstruktör i olika kundorderprojekt. Du arbetar också med teknisk support inom projektledning, inköp, produktion och marknad samt framtagande av teknisk dokumentation, både på svenska och engelska. I rollen har du såväl interna kontakter med kollegor i olika funktioner som externa kontakter med leverantörer och kunder.

Om dig

Vi söker dig med några års erfarenhet inom konstruktion, produktutveckling eller liknande. Du har både teoretisk och praktisk erfarenhet av att arbeta i CAD-system, meriterande om du har erfarenhet av Solidworks. Du är en social person som gillar kund- och leverantörskontakter. Du kan arbeta självständigt och trivs i en roll med mycket ansvar. Du ser affärsnyttan i det du gör och är proaktiv i ditt arbetssätt och ser lösningar istället för problem.

Viktigt
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av konstruktion, CAD
Svenska och engelska

Meriterande
  • Solidworks
  • PDM Professional
Ansökan
innehållandes CV och Personligt brev skickas till VD, Christian Janson-Wiklund, christian@ninolabinterior.se.

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Mer om oss och våra produkter finns på vår hemsida www.ninolabinterior.se.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ninolabinterior.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nino Labinteriör AB har sedan starten 2012 haft en väldigt god tillväxt och vi är idag Skandinaviens ledande tillverkare av avancerad skyddsventilation och LAF utrustning samt en mycket väl etablerad leverantör av laboratorieinredning. Företaget verkar inom sjukhus, forskning, läkemedel och tillverkningsindustri och produkterna säljs delvis genom egen organisation men också via distributörer i Skandinavien och Europa. Huvudkontor med försäljning, konstruktion och produktion finns i Kungsbacka och säljkontor i Lund. I dagsläget är vi 15 personer och omsätter ca 45 MSEK med god lönsamhet. Företaget befinner sig i en stark tillväxtfas och vi kommer förstärka vår organisation inom flera områden.