Junior Logistiker till Nigab

Junior Logistiker till Nigab

Dina arbetsuppgifter

Som Logistiker hos Nigab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • arbete med inköp av varor samt genomförande av prognoser utifrån marknadsplaner, kommande kampanjer, orderhistorik och lagerhållning
  • kontinuerlig intern dialog med deras lager i Jordbro samt Köpenhamn för frågor gällande inköp, lagerhållning och leveranser mot kund
  • kontakt med deras leverantörer från huvudsakligen Europa, Sydamerika samt Australien
  • kontakt och koordinering av transporter där du kopplar samman lagerpersonal med speditörer för kommande leveranser som sker via fartyg och tåg
Tjänsten passar dig som är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt och som trivs i en ansvarsfull roll. Du bör trivas i en organisation där arbetsmiljön präglas av en familjär stämning där medarbetarna hjälper varandra och vill vara del av den gemenskapen som de byggt upp.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 14 månader på heltid med chans till kortare förlängning. Under anställningstiden kommer du vara anställd av Studentwork men arbeta hos Nigab. Deras kontor finns beläget i Kungsbacka med goda förbindelser med buss från Kungsbacka station, som endast ligger 20 min från Göteborg med pendeltåg. De arbetar måndag till torsdag 8-17 och på fredagar arbetar de mellan 8-13.

Din profil

Vi tror att du som söker har studerat en utbildning inom supply chain eller logistik med ett starkt intresse för området. Vi tror att du har tidigare erfarenheter av en liknande roll som logistiker, transportplanerare eller speditör med en god förståelse för interna flöden och varor som förflyttas i högt tempo. Då Nigabs bransch är känslig för yttre faktorer är det viktigt med en god förståelse för den kontexten de verkar i och vi söker dig som snabbt kan förstå deras bransch och kan få fingertoppskänsla i ditt arbete. Du behöver vara självgående i officepaketet, främst Excel. Då deras leverantörer verkar i en internationell miljö och all kommunikation sker på engelska så söker vi dig som är flytande i engelska i skrift. Vi ser gärna att du har en god datorvana och erfarenhet av att arbeta i interna system. På Nigab arbetar de i Navision (NAV) och erfarenhet av systemet är meriterande. Som person tror vi att du är positiv framåtlutad och som trivs i en social och samarbetande företagskultur. Vidare tror vi att du är analytisk, driven och har en stark vilja att lära.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nigab är en av de större leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt inom nordisk Duty Free/Travel Retail och har under mer än 30 år levererat alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, båtar - flyg och till de flesta restauranger i Sverige, från sobra finkrogar till trendiga barer och till vinintresserade privatkunder från Ystad till Haparanda.

Vi söker efter deras nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa och utvecklas i en ansvarsfull roll som logistiker. Rollen är ett längre konsultuppdrag med start under hösten. Är du en nyfiken, driven och framåtlutad logistiker som vill komma till ett häftigt bolag som arbetar med världsledande märken i dryckesbranschen? Ta chansen att bli en del av deras team redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.