Site Manager/Platschef

Site Manager/Platschef

Vägservice inom NCC är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt. I vägservice verksamhet har du förmånen att jobba i den mindre enhetens dagliga drift och utveckling med stöd av det stora bolagets struktur och funktioner. Nu söker vi en Site Manager/Platschef för driftområde Kungsbacka med placering i Veddige.

Platschef/Site Manager

Som Platschef inom Vägservice på NCC kommer du att leda ett team bestående av vägarbetare och arbetsledare med planering, arbetsledning, fakturering gällande skötsel av vägnätet. Som Site Manager/Platschef ingår också en hel del kundkontakter och genom ditt nätverk kan verksamheten expandera inom kringmarknaden. Arbetet består till stor del av dokumentation och administration av utfört arbete mot Trafikverket, och i relationsbyggandet med Trafikverket är lyhördhet och dialog är viktiga byggstenar. Du är en del av en större grupp Platschefer som du kan rådfråga och dra lärdomar av vid behov och du rapporterar till Projektchefen. Du utgår från vår etablering som ligger i Veddige.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror du är en engagerad problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ. Du leder gruppen genom dialog och involvering och tillsammans ser ni möjligheter och lösningar. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation i verksamhetssystem och förstår vikten av god ordning och reda. Dina ledaregenskaper stämmer väl överens med våra värderingar Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och du är intresserad av att se människor utvecklas.

Dina erfarenheter

Du har en teknisk utbildning, företrädesvis på högskolenivå, och ett intresse av att jobba med utveckling och förbättringsarbete. Det är meriterande med erfarenhet av drift- och vägunderhåll men annan erfarenhet av entreprenadbranschen kan också vara aktuellt. Du har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare och inser vikten av goda relationer för att nå gemensamma mål. Du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och kan självständigt hantera och arbeta i olika verksamhets- och uppföljningssystem. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.

Ytterligare information

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2018-06-21. Tjänsten är en tillsvidare på heltid och vid behov tillämpas provanställning. Urval och tillsättning kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Claes-Göran Liljeäng på telefon 070-279 79 81.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 21 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.