Vikariat bilsäljare till Motor Trend i Kungsbacka

Vikariat bilsäljare till Motor Trend i Kungsbacka

Om du vill skapa goda relationer, sätta kunden i centrum och ge denne ett förtroendeingivande och trevligt bemötande så har vi jobbet för dig. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Som säljare hos oss tar du hand om hela affären, från möte med kunden till leverans av bilen och uppföljning. Vi tror att du är driven och målinriktad samt förstår vikten av att arbeta proaktivt. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål.

Vi ser främst till dina personliga egenskaper och vill att du ska ha arbetet med någon typ av försäljning tidigare. Det är din vana och förmåga att bemöta kunden och förstå dennes behov som värdesätts av oss. Produktutbildning av Toyotas breda modellprogram får du när du väl är på plats hos oss. Vi ser att du har gymnasieutbildning, datorvana och B-körkort. Har du dessutom erfarenhet från bilbranschen så är det ett stort plus.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Skicka oss din ansökan
Om du vill vara den som ger våra kunder bästa tänkbara service ser vi gärna din ansökan hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är heltid, dagtid och helgarbete förekommer enligt rullande schema. Vikariatet är tidsbegränsat från 1 oktober 2018 till 31 augusti 2019 med möjlighet till förlängning.

Tjänstebil och tjänstetelefon ingår. Vid frågor kontakta vår regionala försäljningschef Fredrik Blad på telefon 0300-32 06 11. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till jobb@toyota.nu redan nu, och absolut senast
31 augusti 2018. Märk din ansökan med "Bilsäljare Kungsbacka."
Mer info
Kontaktperson Fredrik Blad
Telefon 0300-32 06 11
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.toyota.nu
Sista ansökningsdag 27 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2017 omsatte vi 628 miljoner kronor och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.