Motor Trend söker Skaderådgivare till Kungsbacka

Motor Trend söker Skaderådgivare till Kungsbacka

Nu utökar vi vår skadeverkstad och söker ytterligare en skaderådgivare som vill vara med och utveckla vår skadeverkstad. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Om tjänsten
Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du har daglig kontakt med kunder. Du är länken mellan kunden och försäkringsbolagen och en förutsättning för att lyckas är hög grad av servicekänsla.

Som skaderådgivare leder och fördelar du arbetet i skadeverkstaden. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att utföra skadebesiktningar, kontakt med försäkringsbolag och rådgivning till våra kunder. Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Du bör ha god kännedom i kalkyl och planeringssystemet Cabas/Cabplan. God datorvana samt B-körkort är ett krav. Meriterande är kunskaper i affärssystemet Kobra.

Sök nu
Tjänsten är tills vidare på heltid och vi tillämpar 6 mån provanställning. Har du frågor är du välkommen att ringa Verkstadschef Alexander Pettersson på 0300-32 06 02 eller mejla på alexander.pettersson@motortrend.se. Skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 31 januari 2023.

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan "Skaderådgivare Kungsbacka".
Mer info
Kontaktperson Alexander Pettersson
Telefon 0300-32 06 02
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motortrend.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.