Lagerledare till Mio Kungsbacka

Lagerledare till Mio Kungsbacka

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.

Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo. Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Som lagerledare är din främsta uppgift att lossa bilar, sorter gods, lämna ut varor till kunder, hantera reklamationer samt en del administration. Dessutom ansvarar du för att planera och fördela arbete för att skapa effektivitet och lönsamhet. Du arbetar för att ytorna på lagret används så effektivt som möjligt och att alla kunder bemöts med en hög servicenivå. Du är en aktiv ledare som arbetar i den dagliga driften tillsammans med övriga medarbetare

Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du är serviceinriktad och att du alltid jobbar med ambitionen att kunderna ska återkomma till butiken. Du är driven och tycker om att jobba mot uppsatta mål.

Vi ser gärna att du är:
  • Stresstålig och klarar av att jobba i högt tempo
  • Ordningsam
  • En god förebild för övriga medarbetare och bidrar till god stämning
  • Självgående, driver projekt från början till slut och är van att fatta egna beslut inom gälande ramverk
  • Van vid fysiskt arbete och hantering av större gods. Det är en förutsättning att du kan jobba på helger och kvällar.
  • Krav att du har B-körkort.
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mio.se/om-mio/jobba-pa-mio
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (12 dagar kvar)