Bli betongpumpsoperatör på Military Work

Bli betongpumpsoperatör på Military Work

Lär dig ett yrke! Bli betongpumpsoperatör hos Military Work

Vem är du?

Du har en bakgrund från svenska Försvarsmakten som GSS. Du har en positiv inställning och rätt attityd till att lösa uppgift över tid. Du är uthållig, stresstålig och lojal mot ställd uppgift. Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter och kommer snabbt in i nya rutiner. Du ser fördelar med att jobba både enskilt och i lag när det krävs vid större projekt. Du har en hög professionalism som smittar av sig på andra och är öppen och social mot både kollegor och motparter. Du uppskattar att se ett färdigt resultat i slutet efter en lång arbetsdag och känner en yrkesstolthet kring ditt arbete. Du är med fördel tekniskt intresserad och praktiskt lagd för att kunna komma in snabbt i arbetet.

Vad är uppgiften?

Du kommer att anställas av Military Work för att jobba som betongpumpsoperatör hos en av våra kunder. Kunden har nischat in sig på att lösa de något mindre men svårare jobben inom branschen som kräver en mindre sorts betongpump. Det är till vår kund man ringer när man har specialjobb inom gjutning och betongarbeten som kräver mer problemlösning och servicegrad än andra mer traditionella jobb.

Du kommer att inledningsvis under de första 2-3 månaderna gå bredvid en erfaren operatör som visar och instruerar de grundläggande arbetsmomenten, för att sedan när du är varm i kläderna och anses vara tillräckligt duglig. Börja åka ut själv på jobb. Har du inte BE-körkort så kommer du även vissa dagar på arbetstid få utbildning för att kunna ta ett i kundens regi. Som betongpumpsoperatör så har du ditt ekipage bestående utav bil samt betongpump med tillbehör och verktyg för att kunna pumpa betong på svårare arbetsplatser vilket ställer höga krav på dig som operatör. Det är upp till dig i slutändan att lösa dagens arbete och ibland uppstår det problem som man får lösa för att kunna visa en hög servicegrad mot kund. Som betongpumpsoperatör är du en efterfrågad resurs på arbetsplatsen och om du tar till dig dessa uppgifter och är lojal mot uppgiften kommer du få ett väldig varierat och rolig jobb.

Krav

Bakgrund från svenska Försvarsmakten

B-körkort

Praktisk och tekniskt lagd

Meriterande

BE-körkort

Anställd som medarbetare på Military Work

Du kommer att anställas på Military Work och bli en av våra viktiga medarbetare. Beroende på befattning kommer du att anställas som antingen arbetare eller tjänsteman och detta enligt gällande kollektivavtal. Din anställning kommer att inledas med 6 månaders provanställning som sedan efter goda prestationer kommer att övergå i en tillsvidareanställning. Under hela din anställning på Military Work kommer du att ha en konsultchef som är ansvarig för din anställning, lön, understöd vid behov, din arbetsmiljö och din fortsatta karriärutveckling. Utbildning och kompetensutveckling sker löpande under din anställning i syfte att skapa bättre och bättre förutsättningar för dig i ditt tjänsteutövande och din personliga utveckling.
Mer info
Kontaktperson Alexander Grennard
Telefon 0709-140185
Område Kungsbacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 12 mars (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.