Söker du varierat arbete? Sök som serviceelektriker till Kungsbacka

Söker du varierat arbete? Sök som serviceelektriker till Kungsbacka

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet. Läs mer om oss på midroc.seMidroc Electro i Kungsbacka expanderar! Vi behöver därför fler engagerade medarbetare till vårt team! Nu söker vi erfarna serviceelektriker.

För dig med rätt inställning, som vill satsa och som tycker om att ta ansvar, finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med avdelningen kommande år. Vår målsättning är att kunna ta fler spännande och mer komplexa uppdrag. Vi arbetar framförallt inom service och entreprenad.

Söker du ett arbete där du har möjlighet till utveckling och frihet under eget ansvar? Då är du välkommen att ansöka om att bli vår nästa serviceelektriker!

Har du några års erfarenhet av att arbeta med felsökning, service och underhåll? I så fall har vi uppdrag hos diverse intressanta kunder i Kungsbacka med omnejd som gärna tar del av din kompetens. Du som söker har ECY certifikat och B-körkort.

Varför välja Midroc?
Vi har frågat våra medarbetare i Kungsbacka som svarade; bra chefer, riktigt bra sammanhållning bland kollegorna och varierande arbetsuppgifter!

Midroc är stolta över variationen, tryggheten och karriärmöjligheterna som ett stort företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Urval sker löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Avdelningschef Tommy Öjdal tel: 010-4707906

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (9 dagar kvar)