SEO & Google ads , SEM Specialist till Maskinexperten

SEO & Google ads , SEM Specialist till Maskinexperten

Om dig

Maskinexperten Scandinavia AB är en av Sveriges snabbaste växande företag just nu. Maskinexperten erhåller tjänster, försäljning av landets främsta varumärken.

Vi behöver nu starta upp en teknisk avdelning på företaget och söker därför en person som har genuint intresse av digital marknadsföring & webbutveckling. Vi söker dig med det rätta drivet och kunskapen då vi går över till att starta upp en egen avdelning för SEO & SEM för att vara mer kostnadseffektiva och ständigt kunna nå nya utvecklande mål varje dag och en personlig kontakt emot medarbetarna på företaget. Vi är beredda att satsa stort på denna avdelning och dig som blir ansvarig över avdelningen. Maskinexperten är måna om att vara det bolaget som syns mest och växer mest och då behöver en bra fungerande digital avdelning som för det digitala framåt.

Du bör vara bekant med plattformen WordPress då vi har våra hemsidor & webbshop på den plattformen. Du skall ha goda erfarenheter utav att arbeta med SEO (Sökmotoroptimering) & Google ADS, Adwoords SEM.

Vi arbetar idag dagligen ihop med en extern webbyrå men vår interna tid hinner inte samarbeta fullt ut med en extern aktör och behöver då en ansvarig person som tar hand om detta och kör på helt egen hand ifrån vårt huvudkontor i Kungsbacka.

För att lyckas i rollen som Webbutvecklare/SEO/SEM Specialist på Maskinexperten Scandinavia AB krävs det att du är:
  • Driven
  • Kreativ
  • Engagerad
  • Målfokuserad
  • Goda kunskaper inom Wordpress
  • Goda kunskaper inom SEO & Google ADS
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bära huvud ansvaret för att företagets webb och marknadsandelar ökar på samtliga digitala plattformar, ständigt utveckla Google annonser och uppdatera företagets plattformar. Tillsammans med dina erfarna kollegor kommer du diskutera och ständigt tala om strategier för hur bolaget skall utvecklas och hämta in sina kunder på digitalt vis via optimering av hemsidorna och e-handelsplatserna för bättre synlighet på sökmotorer som Google.

I ditt dagliga arbete håller du en tät dialog med dina kollegor. Du genomför arbetet i riktlinje med dina / våra uppsatta mål. I arbetet ingår även rapportering och uppföljning av digitala resultat till ledningen. Vi letar efter dig som kan starta ifrån noll och har fokuset att accelerera i samma fart som sina kollegor och intresset att bygga upp och vara företagets absoluta spjutspets för utvecklingen av dem digitala plattformarna.

Får du av oss:
  • Fast lön
  • Mobil & dator
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.

Urval och eventuell kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Typ: Heltid/Tillsvidare
Plats: Huvudkontoret , Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Omgående

Så här ansöker du:
Vänligen skicka din ansökan till marcus@maskinexperten.com eller via ansök-knappen.
Frågor angående tjänsten besvaras av VD Marcus Berg på 0736-203939.

För mer information besök gärna www.maskinexperten.com
Mer info
Kontaktperson Marcus Berg
Email Mejla Marcus Berg
Område Kungsbacka
Yrkesroll Data & IT, Administration, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinexperten.com
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Maskinexperten AB köptes upp av ett koncernbolag Bergs Success Invest AB år 2020 med målsättningen att bli en helhetsleverantör inom reservdelar, service & maskiner för last, lift, väg och entreprenadfordon men utvecklat det till nya höjder med fler kategorier än så. Vi har service ute på fält med kompetenta tekniker detta är en stor del & satsning inom bolaget med fullutrustade fältfordon över hela landet och försäljning av reservdelar och produkter ökar markant inom bolaget. Invest bolaget Bergs success invest AB är ett bolag som inriktar sig inom fordonsindustrin med starka ägare som har lång erfarenhet inom maskin och eftermarknad inom dessa kategorier som Maskinexperten AB skall etablera sig i inom hela Skandinavium. Bolaget har en stabil målsättning och plan för framtiden. Vi har som målsättning att inom perioden 5 år skall vi vara verksamma i varje enskilt skandinaviskt land och vara den spjutspets inom branschen last, lift, truck , väg och entreprenad som ni kunder alltid sökt inom eftermarknad , försäljning och service.