Träindustriarbetare/Målare till Derome Husproduktion i Värö

Träindustriarbetare/Målare till Derome Husproduktion i Värö

För Deromes räkning söker vi fler drivna montörer/operatörer till deras fabrik i Värö! Du får chansen att utvecklas och utmanas i en toppmodern produktionsanläggning tillsammans med glada och sammansvetsade kollegor. Du kommer bli anställd som konsult av oss på Lernia och uthyrd till Derome. För rätt person kan konsultuppdraget leda till anställning av Derome.

Arbetsuppgifter
Som montör/operatör/målare kommer du att producera och montera byggnadsdetaljer som installationsmaterial (el, VVS), fönster, dörrar, inrede, golv mm. För tyngre material finns lyfthjälpmedel. Du kommer även utföra visst arbete med ytbeläggning.

Bakgrund
Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd.
Du har:
  • Praktisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från bygg/produktion/industri/måleri
  • Erfarenhet av montering/montage
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Vana att hantera verktyg
Meriterande
- Arbetslivserfarenhet som hantverkare

Personliga egenskaper
Som person är du driven, noggrann, organiserad och ansvarsfull. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och tar egna initiativ. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning/Anställningsform/Tillträde
Heltid, sex månaders visstidsanställning, arbetstid dagtid. För rätt person finns stora möjligheter till tillsvidareanställning hos oss på Lernia alternativt övergång till kund. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.

Information
Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Kontaktperson: Johan Ramqvist.

För mer information om Deromegruppen, deras arbetskultur, värderingar och varumärke rekommenderar vi starkt att läsa vidare på: www.derome.se

Lernia är vägen framåt!
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.