Golv- och mattläggare till Golvek sökes!

Golv- och mattläggare till Golvek sökes!

Vill du vara en del av ett framgångsrikt golvföretag där man hjälper kunder runt om Kungsbacka med att få snygga golv? Som golvläggare hos Golvek får man egen firmabil som man utgår ifrån. Arbetet utförs självständigt men du har ett gött gäng kollegor omkring dig. Golvek söker nu sin tionde medarbetare och hos dem får man arbeta både med stora byggen och privatpersoner. Det är både trägolv, mattor och våtrum som utförs bland mycket mer.

Arbetsdagen börjar 06:45 och lön etc. följer byggnadskollektivavtal. Denna rekrytering sköts av LN-personal och Golvek hänvisar alla samtal angående tjänsten till oss på LN-personal. Start enligt överenskommelse, men urval sker löpande, så ansök redan idag.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst skall du:
  • Ha GVK-certifikat och yrkesbevis för golvläggare
  • B-körkort och har nära till skratt
  • Du är serviceinriktad och har ett bra ordningssinne
  • Du är duktig på badrum och tycker om variation i ditt arbete
  • Du är van att arbeta självständigt och tar ett stort ansvar
Utom detta är det viktigt för dig att känna en stolthet för utfört arbete samt att du vill bidra till fortsatt framgång för Golvek. Det är mycket meriterande är om du också har erfarenhet av att lägga stavparkett.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.