Golv- och mattläggare till Golvek sökes!

Golv- och mattläggare till Golvek sökes!

Vill du vara en del av ett framgångsrikt golvföretag, vill du hjälpa kunder runt om Kungsbacka med att få snygga golv? Nu söker en golvläggare för Golveks räkning. Som mattläggare hos Golvek får du din egen firmabil som du utgår ifrån, du arbetar självständigt, men har ett gött gäng kollegor omkring dig. Golvek söker nu sin nionde medarbetare och hos dem får du jobba både med stora byggen och privatpersoner. Du behöver kunna lägga såväl trägolv, som mattor och göra våtrum.

Arbetsdagen börjar 06:45 och lön etc. följer byggnadskollektivavtal. Denna rekrytering sköts av LN-personal och Golvek hänvisar alla samtal angående tjänsten till oss på LN-personal. Start enligt överenskommelse, men urval sker löpande, så ansök redan idag.

Din profil

Du har GVK-certifikat och yrkesbevis för golvläggare. Du innehar B-körkort och är serviceminded. Du är duktig på badrum och mycket meriterande är om du också har erfarenhet av att lägga stavparkett. Du tycker om variation i ditt arbete och har god ordning och reda omkring dig. Du är van att arbeta självständigt och tar ett stort ansvar.

Du är duktig på att anpassa dig efter situationen och bemöta kunden på deras nivå. Det är viktigt för dig att känna en stolthet för utfört arbete. Du är en person som vill bidra till fortsatt framgång för Golvek och som har nära till skratt!

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.