Gummigubbe/Däckmontör till KBA däck sökes!

Gummigubbe/Däckmontör till KBA däck sökes!

Euromaster Kungsbacka/KBA däck är just nu i expansiv fas och söker en ny medarbetare till sin verkstad. Arbetet går ut på att serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Arbetet är förlagt måndag till fredag kl 8-17. Detta är en direktrekrytering och du blir den sjunde personen på Euromaster Kungsbacka/KBA däck. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående och det finns möjlighet till att få ledigt under sommaren.

Din profil
  • Krav på B-körkort
  • Erfarenhet utav att ha arbetat med stora hjul eller lastbilsdäck
  • 2-3 års arbetsvana
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
Meriterande
* Erfarenhet av hjulinställning

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.