Lagersäljare till Beijer Kungsbacka

Lagersäljare till Beijer Kungsbacka

Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu efter ytterligare en stjärna till att stärka teamet i Kungsbacka under vår högsäsong - vilket är april t om oktober ( möjlighet till start innan april finns). Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete, försäljning och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock. Vid behov kan arbete i butik förekomma. Rollen innebär även mycket kundkontakt och säljfokus där du som lagersäljare bemöter samt hjälper våra kunder som besöker filialen och lagret. Som lagersäljare ligger vårt fokus på våra kunder och deras behov, vilket kan innebära alltifrån rådgivning gällande material till avslut av affär i vår kassalinje. Du lotsar alltså våra kunder genom besöket hos oss och ser till att de känner sig omhändertagna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete samt försäljning och trivs i en säljande roll. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är på heltid, mellan 1 april t om 31 oktober, möjlighet till start innan 1 april är finns. Placeringsort Kungsbacka.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kommer att återkoppla till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland