Butikssäljare, Beijer Kungsbacka

Butikssäljare, Beijer Kungsbacka

Är du en driven butikssäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning och brinner för service? Då är du vår nästa stjärna! Tjänsten är initialt ett vikariat mellan 1 april - 31 augusti 2020.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu en butiksäljare till vår filial i Kungsbacka. Som Butikssäljare arbetar du i huvudsak med att bemöta våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

I rollen:
  • Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
  • Kassaarbete
Vem är du?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att se vad som behöver göras i butiken. Vi ser också gärna att du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska samt är van med överslagsräkning. Du har även tidigare arbetat med inom butik eller försäljning. Erfarenhet från att sälja byggmaterial anses mycket meriterande. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi professionell rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Vikariatet är på 100 % och sträcker sig mellan 1 april t om 31 augusti 2020. Placeringsort Kungsbacka.
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland